Dosar penal pentru rănirea propriilor copii

Doi copii au fost răniţi după ce maşina condusă de tatăl lor a izbit violent un cap de pod. Accidentul a avut loc miercuri la amiază, pe Drumul Naţional ce leagă localităţile Ştefăneşti de Bobuleşti.

Un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitate, aflat la volanul unui autoturism marca Volkswagen, a intrat cu viteză prea mare într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, moment în care maşina a intrat în derapaj şi a ieşit de pe carosabil, lovind violent un cap de pod de pe partea dreaptă a drumului. Doi copii minori ai bărbatului, care erau cu acesta în maşină, au suferit răni la cap şi membre, în urma impactului cu interiorul maşinii.

În maşină cu bărbatul se aflau şi două fete ale acestuia, de 12 şi şase ani, ambele fiind rănite în urma impactului. „Fata de 12 ani a sufrit o fractură de antebraţ stâng şi mai multe escoriaţii, iar cea de şase ani un traumatism cranian acut închis. Au fost stabile pe timpul transportului către spital”, a spus mediucl Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoşani.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, tatăl copiiilor fiind testat cu aparatul etilotest. „Rezultatul testării a fost zero. Pe numele şoferului a fost deschis un dosar penal de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!