Jaf în 11 secunde la un magazin de scule electrice (video)

0

Un magazin de scule electrice din plin centru al Botoșaniului a fost spart în câteva secunde.

În ciuda tuturor măsurilor de securitate impuse de Poliție, magazinul situat pe Pietonalul Transilvaniei a fost spart în doar 11 secunde, în noaptea de marți spre miercuri. Cei trei hoți, care purtau măști și glugi, au reușit să se facă nevăzuți cu mai multe scule industriale. “Pare că au știut foarte bine ce au de făcut. Au forțat ușa cu două leviere, puțin după ora două noaptea, au intrat și au mers direct la raftul cu motofierăstraie, care este la mijlocul magazinului, nu aproape de uşă”, a spus Cristi Zaharie, administratorul magazinului.

Paguba făcută este de peste 16.000 de lei, fiind vorba de 7 drujbe. Administratorii magazinului avertizează posibilii cumpărători că drujbele au serii înscrise, care au și fost transmise Poliției.

Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate autorii. “ A fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. În continuare efectuăm cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi pentru identificarea autorilor“, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.


Deja ai votat!
se încarcă...