Hoți prinși de polițiști și băgați în arest pentru 24 de ore

0

Doi tineri în vârstă de 16 și respectiv 23 de ani, din municipiul Botoșani, au fost reținuți ieri pentru 24 de ore sub acuzațiile de furt calificat.

Măsura a fost dispusă de polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Botoșani, în urma unei anchete care a stabilit că în noaptea de 27 spre 28 iulie a.c. cei doi suspecți au spart sediul unei societăți comerciale de unde au furat 573 de lei.

De altfel tinerii cu pricina au fost prinși de polițiști chiar în noaptea respectivă, la scurt timp de la comiterea faptei, ocazie cu care prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

„De asemenea, în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că cei doi au mai săvârșit o asemenea faptă în noaptea de 22 spre 23 iulie a.c., la o altă societate comercială de pe raza localității de domiciliu. Persoanele în cauză au fost introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului de caz”, a arătat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Deja ai votat!
se încarcă...