vineri, aprilie 19, 2024
AcasăLocal BTBătrân ucis cu 30 de pumni în cap (video)

Bătrân ucis cu 30 de pumni în cap (video)

Moarte șocanta pentru bărbatul bătut de propriul fiu.

În vârsta de 74 de ani bătrânul din Călărași a decedat în noaptea de luni spre marți pe secția de terapie intensivă a spitalului Județean Botoșani.

Potrivit spuselor copilului său de 39 de ani, bărbatul a fost lovit în cap cu pumnul de 30 de ori de cel care le-a spus polițiștilor că îl vedea pe diavol în propriul tată.

De altfel, cadrele medicale au fost șocate de sadismul și violența loviturilor încasate de bătrân de la propriul fiu.

Cu traumatisme severe la cap și față bătrânul a fost adus la spital într-o stare atât de gravă încât nici nu a putut fi transferat în centrul universitar .

Tragedia a avut loc luni dimineață, în satul Călăraşi. Cei doi locuiesc împreună, iar dimineaţă la locuinţa acestora a mers un ginere al bătrânului. Când a intrat, însă, în casă acesta a descoperit o imagine de coşmar, socrul său fiind într-o baltă de sânge. Îngrozit bărbatul a sunat la 112 pentru a cere ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de ambulanţă şi poliţie.

Fiul bărbatului a fost găsit în curtea casei, acesta părând extrem de liniştit, deşi tocmai îşi snopise în bătaie tatăl.

Cadrele medicale i-au acordat victimei primul ajutor după care au transportat-o la Unitatea de Primiri Urgenţe, starea sa fiind una critică. „La locul solicitării am găsit un pacient în vârstă de 74 de ani, cu un politraumatism prin agresiune, cu plagă înjunghiată în regiunea hemitoracelui stâng. A fost stabilizat şi transportat la UPU pentru mai multe investigaţii”, a declarat medicul Eduard Gurău din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Bărbatul ar trebui să fie transferat la Iaşi, însă, starea sa este atât de gravă încât nu permite transferul. „Pacientul se prezintă în serviciul de urgenţă într-o stare foarte gravă, comă Glasgow 3, secundar unui politraumatism produs prin agresiune. Pacientul prezintă traumatism cranio cerebral important, cu fracturi ale oaselor feţei, cu hematom cerebral, multiple fracuri costale, contuzie abdominală. În perioada investigaţiilor a instalat stop cardio-respirator cu reversibilitate, dar care păstrează semne de instabilitate hemodinamică”, a declarat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

La spital a ajuns şi agresorul. Bărbatul, care are probleme psihice, susţine că şi-a lovit tatăl deoarece l-a văzut pe diavol în acesta. Fiul a declarat că şi-a lovit părintele de cel puţin 30 de ori cu pumnul în cap, iar bătrânul prezintă şi o plagă înjunghiată. Cadrele medicale au fost şocate de violenţa traumatismelor pe care le prezintă pacientul.

Agresorul a fost reţinut de poliţişti şi internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. „Colegii care s-au deplasat la faţa locului au identificat în curtea locuinţei un bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea faptei. Acesta a fost preluat şi internat la Secţia de Psihiatrie în vederea expertizării. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de violenţă în familie”, a declarat Simona Puşcaşu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Deja ai votat!
Botoșani
cer fragmentat
9.6 ° C
10.5 °
9.4 °
55 %
2.8kmh
62 %
vin
9 °
sâm
15 °
Dum
10 °
lun
12 °
mar
15 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Doina Federovici, de la începutul primăverii, când încă nu știa că anunțase cu patru ani înainte că nu va candida decât pentru un mandat.

EDITORIAL

Idioțenia cu armata obligatorie este o temă foarte dragă atât românașilor de rând, cât și politicienilor, iar în ultima vreme discuțiile pe marginea subiectului...

EPIGRAMA ZILEI

Contrar zicalei consacrate Eu aș descrie-o în alt mod: Are picioare scurte, poate Dar sigur e ... miriapod!   -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...