Bărbat arestat după o tentativă de viol

Caz revoltător petrecut în comuna Broscăuți, unde un bărbat în vârstă de 30 de ani a încercat să violeze o consăteancă. Atacul ar fi avut loc în noaptea de 14 spre 15 august a.c., în jurul orei 23,30. Suspectul, un bărbat în vârstă de 30 de ani, ar fi pătruns fără drept în curtea și, ulterior, în locuința victimei, o femeie de 45 de ani din comuna Broscăuți. Prin constrângere și întrebuințarea de violențe agresorul ar fi încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta.

Cazul a ajuns în atenția polițiștilor Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi, suspectul fiind reținut sâmbătă pentru 24 de ore. Ulterior, în urma probelor administrate de anchetatori, Judecătoria Botoșani a dispus arestarea preventivă a bărbatului. Acesta este acuzat de tentativă de viol și violare de domiciliu.

„Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani. Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună soluție procedurală”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Deja ai votat!