Bătrână ucisă pe trecerea de pietoni (video)

0

Din păcate, temerile medicilor botoşăneni s-au adeverit. Femeia rănită grav pe trecerea de pietoni de pe Strada Împărat Traian a decedat la câteva ore, în spital.

Femeia, a cărei identitate încă nu fusese stabilită, a ajuns la Urgenţe în stare gravă, adusă de un echipaj cu medic al SMURD. Aceasta a fost imediat intubată şi ventilată mecanic.

A suferit însă leziuni mult prea grave. „Pacienta prezenta un politraumatism prin accident rutier, fiind în şoc traumatic. A fost intubată şi sedată, starea ei fiind extrem de gravă. Din păcate, leziunile suferite s-au dovedit a fi incompatibile cu viaţa. Pacienta a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai putut fi resuscitată”, a precizat medicul primar Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD Botoşani.

Accidentul a avut loc duminică seară, pe strada Împărat Traian. Un autoturism Audi, condus de un tânăr de 20 de ani, se îndrepta spre Gară. La un moment dat, femeia a păşit pe trecerea de pietoni de după o maşină parcată nereguamentar, fiind lovită în plin de Audi. Impactul a fost atât de violent, încât aceasta a fost aruncată la aproape 15 metri de trecere.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Acesta le-a spus martorilor că femeia a apărut de după o maşină parcată chiar lângă trecerea de pietoni. Din acest motiv a văzut-o foarte târziu şi nu a mai putut evita impactul. Acesta va fi cercetat pentru ucidere din culpă.

Din păcate, până luni dimineaţă, cadrele medicale şi poliţiştii nu au reuşit identificarea femeii. Aceasta nu avea niciun act de identitate asupra ei şi nicio o rudă nu a venit la spital.

Deja ai votat!
se încarcă...