Urban Serv şi-a îmbunătăţit parcul auto (video)

0
sdr

Societatea Urban Serv continuă campania de înlocuire a parcului auto. Unitatea din subordinea Consiliului Municipal a achiziţionat două compactoare noi, care au fost prezentate astăzi, 3 septembrie, de către viceprimarul Cosmin Andrei şi Bogdan Buhăianu, directorul general al societăţii.

Cosmin Andrei a reamintit că a fost alocată de la bugetul local suma de un milion de lei, ca majorare de capital pentru Urban Serv, tocmai pentru achiziţia utilajelor noi care să conducă la o colectare mai bună a deşeurilor. „Am acordat sprijin material pentru achiziţia utilajelor moderne care să ducă la bunăstarea cetăţenilor. Iată că avem astăzi rezultatul muncii noastre din Consiliul Local. Suma de un milion de lei a fost folosită pentru achiziţia acestor două compactoare care vor fi folosite exclusiv pentru municipiul Botoşani”, a declarat viceprimarul. Cosmin Andrei. Potrivit acestuia, cele două compactoare vor fi folosite în principal la platformele şi pe traseele unde sunt probleme cu scurgerea levigatului.

Vom merge în continuare pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe salubrizare prin înlocuirea utilajelor

Bogdan Buhăianu a arătat că de la venirea sa la conducerea societăţii s-a axat pe două axe, resursa umană şi revigorarea parcului auto. Prin reorganizarea societăţii şi dispariţia a 14 posturi din cadrul compartimentului administrativ au putut fi majorate salariile personalului din producţie. Totodată, prin schimbarea parcului auto, s-au îmbunătăţit condiţiile de muncă. Bogdan Buhăianu a explicat că în ultimul an şi jumătate au fost cumpărate şase utilaje noi şi vor urma şi alte achiziţii. „Trebuie să avem şi un efort şi o susţinere din partea CL pentru a nu ne mai bloca, cum s-a întâmplat ultima dată, proiectele de investiții pe care noi ni le-am asumat. În acest moment colectarea deşeurilor în municipiul Botoșani se va realiza la un nivel satisfăcător, nu ridicat și cu o calitate mult îmbunătățită a serviciilor. Vom merge în continuare pe îmbunătăţirea calităţii serviciilor pe salubrizare prin înlocuirea utilajelor”, a concluzionat Bogdan Buhăianu.

Cele două compactoare noi au costat aproximativ 160.000 de euro.

Deja ai votat!
se încarcă...