Bărbat arestat după ce și-a ucis soția în bătaie

Un bărbat din comuna Lozna a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de lovituri cauzatoare de moarte, după ce și-a bătut soția până a omorât-o. Măsură a fost dispusă pe 3 septembrie a.c., de magistrații Tribunalului Botoșani, în baza probatoriului administrate de procurori.

Potrivit anchetatorilor, agresiunea ar fi avut loc pe 23 august a.c., când bărbatul, Dumitru Lozneanu, în vârstă de 40 de ani, a avut un conflict cu soția și a reacționat violent. În urma loviturilor încasate, femeia a suferit mai multe leziuni, care au dus la deces. Considerat principalul suspect, bărbatul a fost reținut, iar ulterior, pe baza probelor adunate de polițiști și procurori, dar și a concluziilor medico-legale care au arătat că decesul femeii a survenit pe fondul traumatismelor suferite în urma agresiunii, Dumitru Lozneanu a fost inculpat și arestat.

Cazul se află în continuare în atenția procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani, iar la finalul anchetei bărbatul va fi trimis în judecată. Până la pronunțarea unei sentințe definitive, el va beneficia de prezumția de nevinovăție.

Deja ai votat!