Bărbat la câțiva milimetri de a-și reteza penisul

Un botoşănean a fost protagonistul unui accident care i-a şocat şi pe medici. În vârstă de 38 de ani, acesta a ajuns la spital cu o sângerare puternică din zona organelor genitale.

Tânărul, extrem de speriat, le-a povestit cadrelor medicale că, în timp ce se afla în gospodărie tăia câteva obiecte din lemn, cu ajutorul unul flex. Într-o clipă de neatenţie, a scăpat unealta de sub control. Lama ascuţită a utilajului s-a oprit chiar în zona intimă a bărbatului, provocându-i o tăietură puternică. Acesta a apelat la un prieten, care l-a transportat imediat cu maşina personală la Urgenţe. Medicii au rămas şocaţi când l-au văzut, unii resimţind şi ei durerea bărbatului.

„Pacientul a ajuns în serviciul nostru prezentând o plagă tăiată scrotală dreapta şi stânga faţă, cu afectare testiculară. A fost stabilizat şi internat în secţia Urologie. A fost extrem de norocos. Câţiva milimetri mai sus şi ar fi fost un dezastru pentru el”, a spus un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Medicii i-au pus bărbatului câteva copci, care cu siguranţă îi vor rămâne amintire din ziua în care a fost la un pas să îşi pună în pericol viaţa sexuală şi chiar viaţa propriu-zisă. Zona este una extrem de vascularizată, astfel că acesta putea suferi şi o hemoragie masivă.

Deja ai votat!