joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTComunicat PSD:  Cosmin Andrei a lansat programul „Parcarea de la blocul tău”...

Comunicat PSD:  Cosmin Andrei a lansat programul „Parcarea de la blocul tău” împreună cu proiectul „Parking supraetajat la Botoșani”

Candidatul PSD pentru Primăria Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a prezentat astăzi cele două programe „Parcarea de la blocul tău” și „Parking supraetajat la Botoșani” prin care va rezolva problema locurilor de parcare din cartiere și va decongestiona aglomerația din centrul orașului.

Imediat cum ajung primar al municipiului Botoșani, împreună cu locuitorii fiecărui cartier și cu asociațiile de proprietari voi face evaluarea necesarului de parcări de la fiecare bloc și cu toții vom stabili locurile unde să amenajăm spații corespunzătoare, cu sistem de monitorizare video. În zona centrală a orașului, mai exact pe ruinele de la Baia Centrală și în spatele clădiri de la Casa Cărții voi lansa în regim de urgență, procedura pentru  construcția unor parcări supraetajate, moderne, care să acopere necesarul de locuri de parcare din toată zona centrală a orașului”, a declarat Cosmin Andrei.

Municipiul Botoșani și botoșănenii au suferit prea mult din cauza lipsei de parcări și aglomerarea zonei centrale a orașului.

E timpul pentru o schimbare! O prioritate a mandatului meu este să ofer botoșănenilor un spațiu modern, civilizat, sigur și la îndemână pentru parcarea mașinilor în spații dedicate.   Știu ce este de făcut, am identificat locurile și urmează să mă apuc de treabă după 27 septembrie! Vă aștept alături de mine pentru a face prima schimbare la primărie și apoi să ne ocupăm împreună de viitorul municipiului Botoșani!”, a concluzionat Cosmin Andrei.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
20.5 ° C
21.1 °
15.6 °
53 %
1.3kmh
90 %
joi
21 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...