258 de şcoli botoşănene se închid pentru trei zile

0
btrhdr

În perioada 25 – 29 septembrie, 258 de şcoli botoşănene unde sunt organizate secţii de votare vor fi închise. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, elevii şi cadrele didactice din cele 258 de unităţi îşi vor desfăşura activitatea didactică în sistem online. Această decizie a fost aprobată de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare în Monitorul Oficial, în urma Hotărârii Comitetului Național pentru Situații de Urgență.

În această perioadă, activitățile didactice în unitățile de învățământ aflate în situația mai sus menționată se vor realiza conform metodologiei privind desfăşurarea activităţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum şi pentru prelucrarea datelor cu caracter personal”, a declarat Ana Maria Loghin, inspector şcolar şi purtător de cuvânt în cadrul IŞJ.

Procesul instructiv-educativ, „față în față” va fi reluat în data de 30 septembrie, conform scenariilor aprobate de către Comitetul Județean Botoșani pentru Situații de Urgență, cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță și igienă sanitară.

+0 -0
se încarcă...