Doina Federovici – „Suntem încrezători că vom avea un rezultat bun la nivelul fiecărei localităţi” (video)

0

Liderii social democraţilor botoşăneni sunt încrezători în rezultatele pe care le vor obţine la nivelul judeţului.

Doina Federovici, liderul PSD Botoşani, a ţinut să le mulţumească botoşănenilor care s-au prezentat la vot. „Suntem încrezători că vom avea un rezultat bun la nivelul fiecărei localităţi pentru că în fiecare localitate am selectat cei mai buni candidaţi. Vreau să le mulţumesc colegilor mei care au fost alături de mine şi de Cosmin pe tot parcursul precampaniei şi al campaniei electorale, miilor de membri PSD care au fost implicaţi în această perioadă în transmiterea mesajelor noastre către toată populaţia judeţului. Sunt ferm convinsă că mâine dimineaţă vom avea acele rezultate pe care le aşteptăm. Suntem încrezători şi, cum cum îmi place mie să spun, cu bunul Dumnezeu înainte”, a spus Doina Federovici.

Liderul PSD a adăugat că, indiferent de rezultat, toată echipa va munci cu aceeaşi determinare pentru fiecare localitate a judeţului.

Sperăm să fie bine pentru fiecare candidat căruia noi i-am dat încrederea pentru comunitatea în care candidează. Le mulţumesc botoşănenilor care ne-au votat, le mulţumesc şi celor car nu ne-au votat pentru că aşa este în democraţie, votul se respectă indiferent dacă au mers către un partid de stânga sau către un partid de dreapta”, a precizat liderul PSD Botoşani.

Doina Federovici nu consideră că rezultatele anunţate la nivel naţional indică „un val anti PSD”. „Eu cred că fiecare judeţ are particularitatea sa din punct de vedre politic. La nivelul judeţului Botoşani noi suntem încrezători că vom avea un rezultat bun atât în judeţ cât şi în municipiul reşedinţă de judeţ. Cred cu tărie că va fi un rezultat foarte bun în judeţul Botoşani”, a concluzionat Doina Federovici.

+4 -6
se încarcă...