Tineri luaţi la ţintă de maşini pe trecerile de pietoni din oraş

Doi tineri au ajuns la spital, marţi seară, ce au fost victimele unor accidente rutiere. Cei doi au sub 30 de ani şi au fost loviţi pe trecerile de pietoni.

Întâi, un tânăr de 21 de ani a fost lovit de o maşină pe trecerea de pietoni din faţa ACR. Tânărul se afla în traversarea străzii în momentul în care a fost acroşat de o maşină care circula dinspre Hotel Premier spre Cimitirul Pacea.

Şoferul de 37 de ani, care este din Ştefăneşti, a declarat poliţiştilor de circulaţie că nu a observat pietonul. Victima a preluat de o ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati.

 

O tânără a fost acroșată pe trecerea de pietoni de un autoturism, marți seară, pe Calea Națională din municipiul Botoșani, în zona Gării.

Tânăra se angajase să traverseze regulamentar, pe marcaj, iar un conducător auto a lovit-o cu mașina, trecând pe galben intermitent. În urma impactului, tânăra a fost proiectată pe asfalt. Aceasta a suferit un traumatism cranian, martorii intervenind în ajutor și solicitând echipaje de specialitate.

Tânăra a fost preluată de o ambulanță SMURD, iar polițiștii au demarat cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Deja ai votat!