Sute de locuri de muncă disponibile (lista slujbelor)

Oferta de locuri de muncă prin intermediul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Botoșani este una destul de mare. Chiar dacă este debutul lunii octombrie, angajatorii au listat 804 locuri de muncă. Printre acestea 33 sunt posturi pentru absolvenți de studii superioare: economiști și ingineri, în special, dar și posturi pentru absolvenți de studii medii, 771 slujbe.

Se caută un șef de serviciu în primărie pentru administrarea piețelor, oborului și cimitirelor cu un salariu lunar de peste opt mii de lei și un consilier juridic în același serviciu cu un salariu 5,5 mii lei. De asemenea sunt oferte pentru economiști pentru posturi de manageri sau diferite posturi de execuție în companii private, dar tot inginerii sunt cei mai deficitari de pe piața muncii. Este nevoie de proiectanți, constructori, mecanici sau textiliști, proiectanți. De asemenea se mai caută kinetoterapeuți sau translatori.

Şi oferta pentru botoşănenii cu studii medii este destul de diversă, dar totuși, cele mai multe posturi sunt în construcţii şi în domeniul industriei uşoare. De asemenea, în oferta de muncă AJOFM se găsesc şi posturi pentru persoanele necalificate, care nu au studii profesionale sau liceale absolvite, dar şi acestea sunt în construcţii şi confecţii.

Per total, indiferent de nivelul de pregătire, în această săptămână, mai bine de jumătate din locurile de muncă disponibile sunt în domeniul construcțiilor, 529. Urmează industria ușoară cu 68 de locuri de muncă și alimentație cu 41 slujbe. De asemenea sunt disponibile 18 locuri de muncă industria mobilei și 30 în cea de prelucrare și conservare a cărnii. Restul de 118 oferte de locuri de muncă acoperă celelalte domenii de activitate.

Lista locurilor de munca disponibile in aceasta saptamana (aici)

Deja ai votat!