Cătălin Flutur – „Rezultatul real al votului exprimat de botoşăneni este cu totul altul şi vom ajunge la el pe calea instanţei

0

Cătălin Flutur, primarul municipiului, a transmis că lupta pentru aflarea adevărului cu privire la votul exprimat de botoșăneni la alegerile din 27 septembrie continuă.

Acesta a anunţat că va ataca anularea de către Tribunalul Botoșani a deciziilor Biroului Electoral Municipal privind renumărarea voturilor nule din toate secțiile de votare, respectiv a tuturor voturilor dintr-un număr de 18 secții.

Era o decizie oarecum previzibilă, în condițiile în care documentele pe care le-am putut prezenta în primă instanță au fost relativ puține, atâtea câte am avut la dispoziție la momentul respectiv. Între timp am obținut zeci și zeci de probe concrete, indubitabile, referitoare la nereguli mari petrecute în cadrul procesului electoral. Vom depune în recurs toate aceste probe, care arată cum s-au produs neregulile și chiar oferă indicii privind fraudarea alegerilor. Rezultatul real al votului exprimat de botoșăneni este cu totul altul și vom ajunge la el cu ajutorul Justiției. Va fi o lecție dură și pentru cei care cred că pot deturna voința cetățenilor pe căi necinstite. Am depășit vremurile în care funcționa principiul lui Stalin că important este nu cum votează oamenii, ci cine numără voturile!”, a declarat Cătălin Flutur.

+4 -5
se încarcă...