Noi probleme pe străzile Bucovina şi Săvenilor

sdr

Precipitaţiile abundente din ultima perioadă au creat noi probleme pe străzile Bucovina şi Săvenilor. Pe unele porţiuni din cele două artere asfaltul s-a vălurit, semn că apa pluvială spală din nou baza străzilor. Problema este cunoscută, municipalitatea botoşăneană cheltuind anual sume importante pentru refacerea respectivelor zone.

Sunt două zone în oraş unde avem aceleaşi probleme, când sunt ploi abundente. Din cauza reţelelor de ape pluviale şi menajere, care nu sunt realizate corespunzător, carosabilul este afectat. Intervenim în fiecare an şi cred că aici trebuie să realizăm o investiţie, ori cu bani din bugetul primăriei, ori într-o colaborare cu Consiliul Judeţean, astfel încât să separăm cele două reţele şi să calibrăm conductele astfel încât să rezolvăm definitiv situaţia de pe Bucovina şi Săvenilor”, a declarant viceprimarul Cosmin Andrei.

Potrivit edilului, pe strada Bucovina, problema persistă încă de la construirea blocurilor ANL din zonă. “Problema este cunoscută de către cei care lucrează la societăţile de utilităţi şi îmi doresc să o rezolvăm odată pentru totdeauna, cu o investiţie serioasă”, a concluzionat Cosmin Andrei.

 

Deja ai votat!