Lansare de carte organizată de Cenaclul de Vineri

0

Duminică, 18 octombrie, începând cu ora 17:30, în Old School, botoşănenii sunt așteptați la lansarea volumului de poezie „Cu și fără tine”, volum de debut al tinerei Ecaterina Pînzariu, elevă în clasa a XI-a la Colegiul Național „A.T. Laurian”.

Membră a Cenaclului de Vineri, noua manifestare a tinerilor artiști botoșăneni ce și-au propus întreaga vară să umple de viață serile orașului, Ecaterina Pînzariu va lansa cartea în localul ce sprijină tinerele talente. ”<Cu și fără tine> este o carte despre cădere și ridicare. Este o poveste, cu poezii și cu proză scurtă ce sintetizează trăiri mult prea comune dar profunde ale tuturor tinerilor. Este o carte plânsă și râsă, ce sper să aibă o audiență cât mai largă și să rezoneze cât mai multă lume cu cuvintele scrise în aceste pagini”, a spus autoarea despre prima ei carte.

În cadrul lansării vor performa și alți tineri membri ai Cenaclului de Vineri. Tudor Avieriței, Bianca Dăscălescu și Teodora Grumeza vor asigura fondul muzical, iar Andra Adăscăliței și Dara Chițanu, membre ale trupei de teatru Drama Club, vor recita câteva poezii cuprinse în volum.

Despre carte, cât și despre autoare, vor vorbi Ion Istrate, directorul Editurii Agata, dar și persoane care au avut o influență directă asupra dezvoltării artistice a autoarei, respectiv profesorul Anca Grădinaru și actrița Ella Nistor, coordonatoarea Trupei Drama Club.

Cartea a văzut lumina tiparului la Editura Agata, în acest an şi va putea fi achiziționată la prețul de 15 lei. „Vă așteptăm în Old School duminică, 18 octombrie, de la ora 17:30, pentru un strop de frumusețe în vremuri tulburi!”, au transmis organizatorii manifestării.

+3 -0
se încarcă...