joi, martie 28, 2024
AcasăLocal BTTânăr ucis cu toporul la Frumuşica din cauza unei femei

Tânăr ucis cu toporul la Frumuşica din cauza unei femei

Un conflict de o violenţă ieşită din comun a avut loc în apropiere de oraşul Flămânzi, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Un tânăr de 28 de ani a murit, iar alţi doi au fost grav răniţi după o altercaţie.

Tragedia s-a întâmplat în satul Boscoteni, comuna Frumuşica. Cei trei bărbaţi, cu vârste între 22 şi 35 de ani, din localitatea Deleni, județul Iași, au fost victimele unui conflict sângeros. Din primele verificări al poliţiei, aceştia au mers acasă la un tânăr de 29 de ani, din Boscoteni, care locuia cu iubita sa. Tinerii voiau să o convingă pe fată să renunțe la relația pe care o avea cu prietenul ei.

Între iubit și cei trei a izbucnit, însă, un scandal, acesta înjunghiindu-i pe toți. Doi dintre tineri erau înjunghiaţi în zona pieptului. Al treilea prezenta lovituri în zona capului, dar şi tăieturi la gât.

În urma unui apel la 112, la faţa locului au fost trimise trei ambulanţe, dintre care două cu medic. Cele trei victime au fost transportate la spital. „Doi pacienţi prezentau plăgi înjunghiate la nivelul hemitoracelui, unul anterior, celălalt posterior. Pacientul de 20 de ani a fost dus direct în sala de operaţii, lama cuţitului atingându-i plămânul”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

Anchetă pentru omor preluată de un procuror

Al treilea tânăr, în starea cea mai gravă, a fost preluat de ambulanţa cu medic a SMURD în şoc hemoragic. Acesta prezenta mai multe plăgi craniene provocate cu un topor, dar şi o plagă la piept și una la nivelul gâtului. „Pacientul a fost preluat în stop cardio-respirator, cu pierdere importantă de sânge. A fost transportat în curs de resuscitare la Urgenţe, însă, din păcate, nu s-au mai putut restabili funcţiile vitale. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Ramona Guraliuc, coordonatorul UPU-SMURD.

Cazul a fost preluat de un procuror, fiind deschis un dosar penal pentru omor. “Autorul se află în prezent în custodia poliției, în cauză cercetările desfășurându-se sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani, pentru comiterea infracțiunilor de omor și tentativă la omor”, a precizat Simona Pușcașu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!
Botoșani
nori împrăștiați
10.2 ° C
13.7 °
10 °
54 %
4.7kmh
46 %
joi
11 °
vin
16 °
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
25 °

CARICATURA ZILEI

Joi

POZA ZILEI

Gata, au rezolvat cu circulația în centru. Ori se terminase programul și n-au mai apucat să strângă, cine știe.

EDITORIAL

Anul electoral 2024... Alegerile sunt din ce în ce mai aproape, deci e de așteptat ca lupta între poftitorii de ciolan să se intensifice....

EPIGRAMA ZILEI

Mi-a șoptit o viorea C-o să-mi dai inima ta Și m-am întrebat instant: O fi vorba de... transplant? -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...