Cătălin Flutur – „Primăria pleacă la drum cu proiecte de peste 120 de milioane de euro”

Astăzi, 27 octombrie, Cătălin Flutur şi-a încheiat al treilea mandat de primar al municipiului Botoşani şi a depus jurământul în calitate de consilier municipal. Oficialul a declarat că a ales să rămână în Consiliul Local pentru că, prin modificarea legii, poate să ocupe această poziţie. Fostul edil a spus că nu doreşte să facă opoziţie în deliberativul local, ci, aşa cum a declarat la depunerea jurământului, cu bună credinţă, va pune toată priceperea sa în slujba locuitorilor municipiului Botoşani.

Toate proiectele bune vor fi susţinute. Dacă proiectele sunt bune şi corecte, sunt spre binele locuitorilor municipiului Botoşani”, a spus Cătălin Flutur.

Fostul primar a dat asigurări că Primăria Botoşani rămâne în condiţii foarte bune pentru un an de pandemie. „Sunt 31 de milioane de lei în conturile primăriei în momentul de faţă. Deci nu ar trebui să fie nici un fel de emoţie legat de finalul anului. Sunt mulţi bani şi sper să ne ajungă. Sigur, mare parte din aceşti bani se va duce pentru la anul viitor şi este bine pentru că va fi un început bun. Îmi doresc din suflet să avem posibilitatea să putem să şi cheltuim banii şi totul este legat de situaţia asta actuală, de pandemie”, a arătat Cătălin Flutur.

Totodată, fostul edil a arătat că primăria pleacă la drum cu o „zestre” de 31 de milioane de lei şi proiecte de peste 120 de milioane de euro. „Eu zic că este un lucru foarte – foarte bun pentru Botoşani şi pentru botoşăneni”, a mai precizat Cătălin Flutur.

Fostul primar al municipiului a anunţat că îşi va relua funcţia de director al societăţii Locativa.

Deja ai votat!