Urmărit internațional capturat în PTF Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Stânca au depistat şi reținut, ieri după-amiază, un bărbat pe numele căruia era emis, de către autoritățile din Italia, un mandat european de arestare pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietății.

Suspectul, S.A., în vârstă de 46 de ani, cu cetățenie română și moldovenească, s-a prezentat ieri în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca, pe sensul de intrare în țară, conducând un autoturism. La controlul de frontieră, cei din PTF Stânca au constatat că pe numele bărbatului era emisă, din data de 21 octombrie a.c., o alertă de punere în aplicare a unui mandat de arestare, predare sau extrădare, emis de autorităţile italiene. Suspectul a fost predat unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava și reținut pentru 24 de ore, urmând ca instanța să decidă dacă acesta va fi extrădat pentru a fi pus la dispoziția autorităților judiciare din Italia.

 

Deja ai votat!