Teribilist băgat în arestul poliției pentru o noapte

Bărbatul de 42 de ani din comuna Blândești, care a plecat spre Botoșani cu un autoturism deși nu avea permis de conducere și era beat criță, a ajuns în arestul poliției. Acuzat conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice, acesta a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiștii Secției Rurale 1 (SPR) Botoșani.

Măsura a fost dispusă ieri, iar bărbatul a petrecut noaptea de miercuri spre joi în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Botoșani.

Bărbatul a plecat miercuri, pe 3 noiembrie a.c., de la Blândești spre Botoșani, la volanul unui autoturism. Între Stăuceni și Botoșani, întrucât autoturismul avea o deplasare sinuoasă, bărbatul a fost oprit de polițiștii SPR 1.

În urma testării cu aparatul alcooltest valoarea rezultată a fost de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, verificările efectuate în bazele de date aveau să arate că bărbatul nu are permis de conducere. Mai mult de atât, autoturismul pe care îl conducea nu avea asigurare obligatorie, motiv pentru care polițiștii au reținut certificatul și plăcuțele cu numerele de înmatriculare.

Cercetările continuă în acest caz, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

 

Deja ai votat!