Beat şi fără permis la volan

Doi bărbați din județ au fost depistați conducând sub influența alcoolului, miercuri, iar unul dintre aceștia nu avea nici permis de conducere. Ei s-au ales cu dosare penale, potrivit unei informări a Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ).

Mai întâi, salariații din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au oprit pentru control pe strada Sfântul Ioan Românul din municipiu, un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani din aceeași localitate, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

„Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, acesta a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Apoi, polițiștii orașului Darabani au oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr de 31 de ani, din comuna Hudești.

„Întrucât tânărul emana halenă alcoolică a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,89 m g/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult de atât, în urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, a mai spus purtătorul de cuvânt al IPJ.

Potrivit acesteia, anchetele sunt continuate, în ambele cazuri, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice. Șoferul din urmă este cercetat și pentru conducere fără permis.

Deja ai votat!