Descoperire macabră în centrul orașului (video)

0

Comercianții și trecătorii de pe Strada Primăverii, din zona Pieței Mici, au făcut o descoperire șocantă sambătă la amiază.

Oamenii au observat corpul neînsuflețit al unui bărbat care zăcea întins între două chioșcuri stradale.

Inițial cei care l-au găsit au crezut că acesta este adormit și au încercat să-l trezească. Oamenii l-au tras dintre chioșcurile între care era căzut, dar au observat că bărbatul nu mai răsufla. Alarmați, aceștia au apelat imediat serviciul 112. La fața locului au ajuns două echipaje de poliție și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță. “Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru persoana găsită inconștientă. Stopul cardiorespirator era instalat de aproximativ o oră. A fost constatat decesul”, a precizat medicul Bogdan Ursu, din cadrul SJA Botoșani.

Comercianții din zona l-au recunoscut pe bărbat. În vârstă de 47 de ani, acesta era verișorul unui cunoscut om de afaceri botoșănean și locuia în apropiere, împreună cu părinții lui. Bărbatul făcea însă parte mai mult din rândul persoanelor străzii, acesta fiind un consumator împătimit de băuturi alcoolice.

Polițiștii ajunși la fața locului au început o anchetă pentru a stabili cauzele morții. Aceștia au solicitat ca trupul neînsuflețit să fie preluat de medicii legiști pentru efectuarea unei autopsii.

Deja ai votat!
se încarcă...