Societatea Urban Serv are un nou director general

Gabriel Tanasă, consilier municipal PSD, este de astăzi noul director general interimar al societăţii Urban Serv. Funcţia s-a vacantat după ce, fostul director, Bogdan Buhăianu, a fost desemnat, prin vot, viceprimar al municipiului Botoşani.

Numirea a fost făcută de către Consiliul de Administraţie al societăţii Urban Serv.

Gabriel Tanasă a fost numit director general interimar pentru o perioadă de patru luni, cu posibilitatea de prelungire pentru încă două luni. În această perioadă, Consiliul de Administraţie al Urban Serv va demara procedura de organizare a concursului pentru desemnarea unui nou director.

Gabriel Tanasă are 30 de ani şi este la al doilea mandat de consilier municipal PSD. El este inginer şi în ultimii doi ani a lucrat în cadrul Sistemului de Gospodărire a Apelor. Înainte de a lucra în SGA, Gabriel Tanasă a activat în mediul privat.

Încă de vineri, de când am fost numit de către Consiliul de Administraţie, am fost şi am văzut utilajele societăţii. Am vrut să fiu sigur că nu ne prinde iarna nepregătiţi”, a spus Gabriel Tanasă, adăugând că activitatea societăţii va urma aceleaşi coordonate, stabilite în urmă cu aproximativ doi ani, de către Bogdan Buhăianu.

Deja ai votat!