Cancer tratat cu ciuperci otrăvitoare

Leacurile băbeşti sau auzite pe diverse canale media sau la prieteni continuă să facă victime. O femeie a ajuns la Urgenţe după ce a încercat să îşi trateze într-un mod neconvenţional cancerul.

În vârstă de 53 de ani, din Botoşani, aceasta a fost diagnosticată în urmă cu doi ani cu o afecţiune oncologică şi a urmat tratamentul specific, prescris de medicii specialişti. Cu puţin timp în urmă, însă, a decis să apeleze şi la metode fără vreo cercetare medicală. Aşa se face că femeia a început un tratament propriu, cu ciuperci toxice, găsite pe scoarţele unor copaci.

Potrivit „reţetei”, aceasta trebuia să pună pe plită o ciupercă, iar după ce o prăjea să o mănânce. Femeia a început, însă, să se simtă rău la scurt timp după ce a mâncat bucata de ciupercă, iar starea a continuat să se agraveze.

Speriată, aceasta a apelat serviciul 112, solicitând ajutorul cadrelor medicale. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. „Pacienta prezenta greţuri, vărsături, o stare generală influenţată. A fost stabilizată hemodinamic şi transportată la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare”, a precizat medicul Cristian Simionescu, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani.

Deja ai votat!