Anchetat pentru trei infracțiuni după o plimbare cu motocicleta

0

A vrut să vadă cum este pe două roți, dar până la urmă s-a ales cu un dosar penal. Asta a pățit miercuri un tânăr de 33 de ani, din comuna Trușești, care, dornic de adrenalină, a urcat pe o motocicletă și a plecat cu ea la o plimbare prin sat, deși nu avea permis de conducere, motocicleta nu era înmatriculată, iar el era băut.

Aventura tânărului s-a terminat în momentul în care s-a întâlnit cu un echipaj de poliție din cadrul Secției Rurale nr. 3 Hlipiceni, care l-a oprit imediat pentru control. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Mai mult de atât, tânărul emena halenă alcoolică, motiv pentru care a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

Prin urmare, polițiștii au deschis un dosar penal, teribilistul urmând să fie cercetat pentru trei infracțiuni – conducere fără permis, punerea în circulație a unui autovehicul neînmatriculat și conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...