Femeie de afaceri ucisă de Covid

0

Covid19 demonstrează încă o dată că boala nu ţine cont de statutul social, vârstă sau sex. O femeie de afaceri din judeţ s-a stins din viaţă după ce s-a infectat cu SARS-CoV-2.

Este vorba despre Ştefaniea Şfabu, cofondator şi acţionar la Viofanny, una dintre cele mai de succes firme de produse lactate din judeţ. În vârstă de 56 de ani, femeia a contractat virusul în prima parte a acestei luni. Aceasta a început să se simtă tot mai rău, iar pe 13 noiembrie s-a prezentat la spital. Prezenta simptome specifice Covid19 şi a fost testată pozitiv şi ulterior internată.

Din păcate, starea de sănătate a femeii de afaceri a continuat să se înrăutăţească, tratamentele la care a fost supusă nereuşind să îi stabilizeze organismul şi să îl ajute să lupte împotriva bolii. Din acest motiv, la începutul săptămânii trecute aceasta a fost transferată pe Secţia de Reanimare a Spitalului Judeţean, în stare critică. Din păcate, femeia a fost intubată la mijlocul săptămânii, iar sâmbătă organismul a cedat din cauza afectării organelor şi plămânilor. Medicii au încercat resuscitarea acesteia, însă fără rezultat şi au fost nevoiţi să constate decesul.

Botoşaniul a depăşit pragul de 6.000 de îmbolnăviri

Judeţul Botoşani a depăşit, la începutul acestei săptămâni, pragul de 6.000 de îmbolnăviri de Covid19 de la începutul pandemiei. În ultimele 24 de ore, 74 de persoane au fost diagnosticate cu noul coronavirus, iar 222 au decedat de la începutl pandemiei.

Dumnezeu să o ierte!

Deja ai votat!
se încarcă...