Ucis în bătaie de prietenul de pahar

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din comuna Cristineşti a avut parte de o moarte cumplită, după ce a fost bătut fără milă de un vecin mai în vârstă decât el.

Nenorocirea s-a întâmplat pe 1 decembrie, când M.G. a mers acasă la A.S., de 70 de ani.  Cei doi au băut de la 11 până seara la ora 20, când, la un moment dat, gazda a devenit foarte violentă cu musafirul său. „L-a lovit cu pumnii şi picioarele, a dat cu un scaun în el, până l-a rupt. Nimeni nu ştie care e motivul. El mersese la acel om şi au băut împreună. Deodată a tăbărât pe el şi l-a lovit peste cap şi faţă”, a spus Mihai Dorel Blenovici, rudă a celui care ulterior a decedat.  

Bărbatul bătut a fugit plin de sânge şi cu faţa tumefiată, din casa agresorului şi a reuşit să ajungă la un vecin, să îi ceară ajutorul. Acesta a sunat la 112, anunţând agresiunea şi cerând intervenţia unei ambulanţe.

Cadrele medicale i-au acordat bărbatului bătut primul ajutor, după care l-au transportat la Spitalul Dorohoi. Acesta a fost internat din cauza traumatismelor craniene şi faciale. Pe 4 decembrie, însă, din cauza leziunilor grave, victima şi-a pierdut viaţa.

Potrivit concluziilor medico-legale, decesul bărbatului a fost cauzat de o hemoragie subarahnoidiană, cauzată de un traumatism cranio-cerebral şi facial.

Cazul a intrat în atenţia poliţiştilor, care au deschis un dosar pentru lovituri cauzatoare de moarte, ancheta fiind ulterior preluată de un procuror.

Deja ai votat!