Deputatul Lucian Feodorov conduce prima ședință în plen a Camerei Deputaților

0

Deputatul AUR de Botoșani, Lucian Feodorov, a fost desemnat să conducă prima ședință în plen a Camerei Deputaților, din noua legislatură. Convocată astăzi, pentru validarea mandatelor noilor parlamentari, ședința Camerei Deputaților este una mai mult administrativă.

Potrivit regulamentul Camerei Deputaților, „până la alegerea Biroului permanent, lucrările Camerei Deputaților sunt conduse de cel mai în vârstă deputat, în calitate de preşedinte de vârstă, asistat de cei mai tineri 4 deputați, în calitate de secretari”. Cum Lucian Feodorov are 78 de ani, el a fost considerat decanul de vârstă și a fost desemnat să conducă lucrările. Ședința a început cu un moment de reculegere în memoria victimelor din decembrie 1989. Doar că imediat ce a ajuns la tribună, Lucian Feodorov  și-a tras masca de protecție pe bărbie, pentru a putea citi regulamentul de organizare și funcționare a Parlamentului.

Fost subprefect de Botoșani în perioada 1996 – 2000, Lucian Feodorov a ajuns în parlament candidând pe listele AUR, formațiune care a ocupat locul III la nivel județean în ceea ce privește numărul de voturi valabil exprimate atrase din partea alegătorilor.

 

 

Deja ai votat!
se încarcă...