Bogdan Cărăuşu se pregăteşte să preia conducerea Filialei Botoşani a AUR

0

Filiala Botoşani a AUR, formaţiune care a reuşit la alegerile parlamentare să obţină două mandate de parlamentar, se află în plin proces de organizare a filialelor. Bogdan Cărăuşu, preşedintele Asociaţiei „Scut Botoşănean”, care a candidat ca independent pentru Consiliul Municipal la alegerile din 27 septembrie, se află în discuţii cu liderii naţionali ai partidului pentru a prelua conducerea organizaţiei judeţene a AUR.

“Mă regăsesc în ceea ce reprezintă AUR în momentul acesta în România”

Încă de la începutul anului, de când și-au făcut lansarea la Botoșani cei de la AUR, am fost prezent pentru că rezonez cu mesajul lor și mai mult decât atât, mă regăsesc în ceea ce ei promovează și în ceea ce ei îşi doresc să apere, valorile pe care și eu le consider ca fiind vitale pentru noi ca neam. Mă regăsesc în ceea ce reprezintă AUR în momentul acesta în România. Faptul că am candidat ca independent la Consiliul Local venea în urma unei decizii bine cântărite, acum văd că se doreşte o construcţie bună, sănătoasă şi sunt dispus şi chiar îmi doresc să iau parte la ea şi să sprijin din toate puterile mele acest proiect”, a declarat Bogdan Cărăușu.

Pentru Bogdan Cărăuşu „surpriza pe care o reprezintă AUR este reușita aceea de a închega un electorat care să arate clasei politice că este sătul de aceleași figuri care s-au vopsit altfel”. „Uitați-vă la PSD – PNL care au avut o migrațiune demnă de Cartea Recordurilor și atunci surpriza e doar în zona asta, a faptului că au reușit să adune la un loc oameni de valoare și să închege un proiect care să dea speranță românilor, pentru că până la urmă despre asta este vorba. Este nevoie de multă muncă, de multă jertfă, pentru că nu este un partid în care să vii să iei ceva, este un partid în care vii să ai aportul în ceea ce înseamnă construcţia unei noi Românii”, a spus Bogdan Cărăușu.

„Am fost crescut în spiritul iubirii de ţară”

La această dată, coordonatorul AUR la Botoşani este Ștefan Grădinaru, student în anul IV la Facultatea de Medicină din Sibiu, absolvent al Colegiului Naţional „Mihai Eminescu”.

Am susţinut de vreo doi ani proiectul unionist, m-am implicat în Acţiunea 2012, am stat de vorbă de mai multe ori cu George Simion, am fost la acțiunile lui, ne cunoaștem bine. E pasiunea mea, mi-a plăcut pentru că eu am fost crescut în spiritul iubirii de țară, bunicii mei mi-au insuflat pasiunea asta. E o chestie care pentru mine este de suflet, personală și pentru asta mă lupt”, a declarat Ștefan Grădinaru.

Tânărul susţine că o măsură în interesul românilor ar fi „naționalizarea tuturor resurselor, petrol, aur, gaze, pentru utilizarea lor în cadrul economiei noastre și folosirea lor la nivel de țară”.

Ştefan Grădinaru a adăugat că studiile universitare nu-i mai permit să se ocupe de coordonarea partidului la Botoșani. Potrivit acestuia, înainte de alegeri partidul avea la Botoşani o sută de membri, însă acum „sunt mult mai mulţi”. La începutul anului viitor vor fi organizate alegeri pentru desemnarea conducerii botoşănene a AUR.

Ştefan Grădinaru şi Bogdan Cărăuşu au fost ieri în audienţă la primarul Cosmin Andrei pentru a solicita un sediu pentru AUR, aceasta fiind a doua cerere înaintată municipalităţii.

Deja ai votat!
se încarcă...