Șapte copii orfani de mamă ajutați de jandarmii botoșăneni

0

„De unde luăm noi altă mamă, dacă mama noastră s-a dus la Doamne-Doamne?” – acestea sunt vorbele spuse de un băiețel din localitatea Orășeni, a cărui mamă a trecut la cele veșnice în toamna acestui an. Ca și cum viața unei familii nevoiașe cu șapte copii nu ar fi fost și așa destul de grea, în urmă cu câteva luni de zile mama i-a părăsit, din cauza unor complicații medicale, lăsându-i doar în grija tatălui.

Aflând despre această familie greu încercată de soartă, angajații Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) au încercat să le întindă o mână de ajutor, măcar în pragul sărbătorilor de iarnă. Jandarmii au făcut o colectă în rândul lor, iar suma adunată din donații a ajuns în această dimineață la familia din satul Orășeni.

„După cum ne-a povestit tatăl, una dintre fiice a avut neapărată nevoie de un consult oftalmologic, în urma căruia a trebuit să îi cumpere ochelari de vedere, prețul acestora nefiind de neglijat și afectând serios bugetul și așa foarte redus al familiei, astfel că sprijinul financiar a venit exact când aveau cea mai mare nevoie de el. Ne bucurăm că am reușit să aducem un zâmbet pe fețele copiilor și sperăm ca sărbătorile sfârșitului de an să fie și pentru ei cât mai apropiate de normalitate”, a transmis Dan Izotov, purtător de cuvânt în cadrul IJJ Botoșani.

 

Deja ai votat!