Controale în serie pentru respectarea măsurilor de protecție

0

În ultimele 24 de ore, forțele de ordine, împreună cu inspectorii din cadrul instituțiilor cu rol de control, au acționat din nou pentru verificarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă. Zonele vizate au fost tot centrele comerciale, piețele, dar și mijloace de transport în comun.

Astfel, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, pe raza întregului județ au fost controlate 58 de obiective și 57 de mijloace de transport în comun. De asemenea, au fost verificate 345 de persoane aflate în izolare și 600 de persoane aflate în carantină, fără a fi constatate nereguli.

„Echipele de control au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 9.500 de lei, 21 dintre acestea fiind aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu, iar 11 sancțiuni au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea pe timp de noapte”, se arată într-un comunicat de presă emis astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean.

 

Deja ai votat!
se încarcă...