Botoșăneni amendați la început de an pentru încălcarea măsurilor antiCOVID

0

Începutul acestui an s-a aflat tot sub semnul controalelor organizate de autorități pentru combaterea pandemiei de Covid-19. Peste 40 de botoșăneni au fost amendați în primele zile din 2021, după ce au încălcat măsurile instituite prin starea de alertă.

O dovedește o situație prezentată astăzi de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ), potrivit căreia în ultimele 48 de ore, polițiștii botoșăneni au desfășurat mai multe activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, polițiștii botoșăneni au organizat, atât în mediul urban cât și în mediul rural, mai multe controale, împreună cu celelalte autorități, fiind verificate peste 90 de obiective și peste 100 de mijloace de transport în comun.

„Pentru neregulile constatate au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 26.000 de lei. Dintre acestea, 34 de sancțiuni au fost aplicate persoanelor care nu purtau masca de protecție în locurile în care era obligatoriu, iar 13 sanctiuni au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor privind deplasarea pe timp de noapte”, se menționează într-un comunicat de presă emis astăzi de IPJ Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...