miercuri, februarie 1, 2023
AcasăLocalWeekend cu temperaturi de primăvară

Weekend cu temperaturi de primăvară

Săptămâna care a început la Botoşani cu un record negativ de -18,4°C se încheie cu o diferenţă de temperatură de aproape 30 de grade.

Astfel, astăzi, mâine şi duminică, temperaturile vor fi apropiate de cele de primăvară, cu maxime de 9-10°C şi minime de 0°C.

Şi în ţară temperaturile vor creşte simţitor. Astfel, în sudul și în vestul țării, se vor înregistra maxime de până la 12°C. Cerul va fi variabil și doar prin regiunile nord-vestice vor fi condiții pentru ploi slabe. Vântul va sufla însă cu 80 km/h în nordul Carpaților Orientali și cu viteze ceva mai reduse în regiunile vestice.

Şi în ţară temperaturile vor creşte simţitor, fiind mai mari decât cele normale. La două zile după ce în toată ţara a fost ger, maximele vor ajunge la 12 grade Celsius în sud şi vest.

Vremea va deveni deosebit de caldă în sudul şi în vestul ţării, unde se vor înregistra până la 12 grade Celsius. Cerul va fi variabil şi doar prin regiunile nord-vestice vor fi condiţii pentru ploi slabe.

Vântul va sufla însă cu 80 km/h în nordul Carpaţilor Orientali şi cu viteze ceva mai reduse în regiunile vestice.

În Capitală, vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă din ianuarie: la amiază vor fi în jur de 10 grade. Anormal de cald va fi şi în zilele următoare: termometrele vor indica până la 13 grade Celsius. Soarele îşi va face simţită prezenţa până la sfârşitul săptămânii, când norii se vor strânge deasupra oraşului şi vor aduce ploi temporare.

Deja ai votat!
Botoșani
cer acoperit de nori
5.6 ° C
5.6 °
4.4 °
60 %
3.6kmh
100 %
mie
6 °
joi
6 °
vin
3 °
sâm
1 °
Dum
-3 °

CARICATURA ZILEI

POZA ZILEI

Din când în când, trebuie să le amintești oamenilor că bei, dar bei cu stil.

EDITORIAL

Mediatizatul caz al fraților Tate care și-au deschis un punct de lucru „altfel” la o margine de București nu reprezintă decât vârful unui aisberg...

GÂNDUL ZILEI

De la anul, este cert, Veți primi pe telefoane Când nevasta e cu toane, Mesaje tip ... Ro Alert! -Dumitru MONACU

HAPPY CINEMA

 

POLITICĂ EDITORIALĂ

Politica editorială a Monitorului de Botoșani

Monitorul de Botoşani este un cotidian lansat pe 24 iunie 1995, cu distribuţie pe raza judeţului Botoşani. În ultimii ani tot timpul a fost...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR

În atenţia cititorilor

Este foarte important pentru redacţia noastră  să ofere cititorilor  posibilitatea de a comunica cu noi  rapid şi uşor. Astfel, pentru: - a ne aduce la...

MONITORUL DE BOTOȘANI – COD DE CONDUITĂ

Codul de conduită al jurnalistului

În prezentul Cod, noţiunea de interes public va fi înţeleasă pornind de la următoarele premise: - Orice chestiune care afectează viaţa comunităţii este de interes...