Cuțit înfipt în abdomen din cauza soacrei

Un bărbat în vârstă de 70 de ani, din municipiul Botoșani, a încercat să se sinucidă, joi după-amiază, înfingându-și un cuțit în abdomen. El a fost internat în spital, unde va fi supus unei intervenții chirurgicale.

Bărbatul locuiește împreună cu fiul său, într-un apartament situat pe strada Octav Onicescu din oraș. Acesta le-a povestit cadrelor medicale de la ambulanță că s-a certat cu soacra lui, în vârstă de 100 de ani, motiv pentru care s-a înjunghiat în abdomen cu un cuțit de bucătărie. Acesta nu consumase băuturi alcoolice, dar este cunoscut cu afecțiuni psihice.

Fiul lui l-a găsit plin de sânge și a sunat la 112, iar la fața locului au fost direcționate echipaje de poliție și o ambulanță de terapie intensivă mobilă a SMURD. Bătrânul a fost transportat spre Unitatea de Primiri Urgențe, unde a fost preluat de o echipă de chirurgi. „Pacientul prezenta o plagă înjunghiată, regiune abdominală, penetrantă. Lama cuţitului, lungă de opt centimetri, a atins peretele abdominal. S-a intrat în sala de operații pentru a fi explorată rana. Din fericire pacientul este stabil, în afara oricărui pericol”, a precizat medicul chirurg primar Iulian Preda, din cadrul SJU Botoșani.

Poliția a transmis că incidentul nu este suspect din perspectiva comiterii vreunei infracțiuni. Încă nu se cunoaște un motiv concret al gestului.

Deja ai votat!