Fiu găsit mort de propriii părinţi

0

Descoperire macabră, vineri, în localitatea Leorda. Un bărbat de 44 de ani a fost găsit fără suflare chiar de părinţii lui.

Nenorocirea a avut loc chiar în casa în care locuiau bătrânii, împreună cu fiul lor, în Leorda. Cei doi au observat că bărbatul nu ieşise din anexa în care locuia, în aceeaşi gospodărie, de mai mult timp şi au vrut să vadă ce era cu el. După ce l-au strigat şi au bătut la uşă şi au observat că acesta nu răspundea, părinţii bărbatului au decis să intre să verifice dacă totul era în ordine. Din păcate, oamenii şi-au găsit fiul căzut pe podea, cu faţa în jos, fără suflare. În stare de şoc, bătrânii au apelat serviciul 112, la faţa locului ajungând în scurt timp o ambulanţă. Cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic, decesul survenind cu mai multe ore înaintea sosirii noastre”, a spus un asistent din cadrul SAJ Botoşani.

Ulterior, la faţa locului a ajuns şi un echipaj de poliţie şi criminaliştii, care au demarat o anchetă. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost preluat de medicii legişti, care vor stabili cauza morţii. „În cauză a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. A fost solicitată efectuarea unei autopsii, iar în funcţie de rezultatele acesteia vor fi luate măsurile corespunzătoare”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...