Rănit grav într-un accident cu căruţa

Un tânăr de 20 de ani a ajuns la Urgenţe după ce a fost grav rănit într-un accident rutier. Acesta era pasager într-o căruţă cu care încărcase lemne din pădure şi se deplasa spre casă, în localitatea Corni.

Căruţa ieşea de pe un drum secundar, iar la intersectia cu DJ 208 H căruţaşul nu a respectat semnificaţia indicatorului STOP şi a pătruns pe drumul județean, unde a fost acroșat de un autoturism care circula regulamentar. În urma impactului a rezultat rănirea tânărului de 20 de ani, pasager în căruţă, care a fost aruncat pe asfalt. La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani. „Este vorba despre un pacient, de 20 de ani, policontuzionat prin accident rutier. Prezenta o fractură deschisă treime medie gambă stângă. A fost stabilizat şi transportat la Urgenţe pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul SJA Botoşani.

La locul accidentului a ajuns şi un echipaj de poliţie, care a început cercetările pentru a stabili cu exactitate cine se face vinovat de producerea acestuia. „Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Foto: Radar Botosani

Deja ai votat!