Botoșăneanul Constantin Mețler, demis de la conducerea Apele Române

0

Constantin Metler, directorul general adjunct al Administratiei Nationale Apele Romane, a fost demis. De fapt, nu i s-a mai prelungit delegarea, care trebuie reconfirmata din 6 in 6 luni, neavand postul ocupat prin concurs.

Stelian Mețler, pensionar, în vârstă de 69 de ani, tatăl lui Constantin Mețler, fost director al ITM Botoșani, fusese angajat de fiu la Apele Române Botoșani prin filiera primăria Vatra Moldoviței, la fel ca toate celelalte angajări care au dus la scandalul din instituția condusă de liberalul ieșean Petru Avram. După apariția în presă a angajării respective, Stelian Mețler a dispărut din ornanigramă.

Constantin Mețler participase la mazilirea directorului Ianculescu, de la SGA Targu Mures, dezvaluirea RECORDER din luna noiembrie, care fusese vizionata de 3,4 milioane de romani. “Eu zic sa semnati demisia pana la 14.30“, ii spune Constantin Mețler lui Ovidiu Ianculescu, pe inregistrare.

În paralel, tatăl său figura ca angajat al instituției la 69 de ani, cu naveta dus- întors de 140 km pe zi, la Darabani.

Deja ai votat!
se încarcă...