Daniel Câşlariu ajută oameni sărmani şi pe viscol – „Am ajuns eu să scot oamenii din nămeţi” (video)

Daniel Câşlariu, preşedintele Asociaţiei „Grup Civic” Botoşani, alături de câţiva voluntari, a ajuns, astăzi, la o familie greu încercată de soartă. Din păcate, deplasarea a fost foarte grea, din cauza viscolului. Aceşti tineri inimoşi demonstrează, a câta oară, că asistenţa socială nu se face din birou, pentru că în judeţ sunt mulţi botoşăneni doborâţi de sărăcie şi de boli.

Ca la noi la nimenea. Ar trebui să mă angajez la drumuri naționale că am ajuns să fiu eu cel care dă la lopată cu voluntarii să scot oamenii din nămeți. Drumul DJ 282 Săveni – Coţuşca (Mihail Kogălniceanu – Nichiteni) este blocat din cauza nămeților și nici măcar lama (utilaj de deszăpezit – n.r.) nu poate înainta. La prima discuție cu șoferul de pe mașina de deszăpezit am aflat că are o zi și o noapte de când este la deszăpezit. Sper din suflet să ajungă cât de curând un buldoexcavator să poată înainta lama. Și da m-am pornit la drum pentru că a fost necesar deoarece doi bătrâni erau înzăpeziți și flămânzi și am descoperit că stăteau în niște condiții inumane. Nu mai zicem că suntem și flămânzi, uzi și aşa mai departe”, a scris în urmă cu câteva minute Daniel Câşlariu pe facebook.

El i-a rugat pe cei care se uită la filmuleţele postate să le distribuie „să vadă o ţară întreagă că la noi la Botoșani e mai rău ca în evul mediu”.

Deja ai votat!