Sprijin de la CJ pentru Asociaţia „Grup Civic” Botoşani

Doina Federovici, președintele Consiliului Județean Botoșani, s-a întâlnit astăzi cu Daniel Câșlariu, fondatorul și președintele Asociației „Grup Civic” Botoșani, asociaţie care a schimbat în bine viaţa multor botoşăneni.

„Asistenţa socială nu se face din birou”

Daniel Câșlariu i-a spus preşedintelui CJ că una dintre cele mai arzătoare probleme este lipsa sau slaba implicare a unor asistenți sociali și/sau comunitari în rezolvarea problemelor grave cu care se confruntă mulți botoșăneni din mediul rural. „Asistența socială nu se face din birou. Suntem deschiși la orice fel de colaborare și să ajutăm cât putem. Avem resurse, avem dorința de a face lucruri, dar avem nevoie de implicarea asistenților sociali și a celor comunitari, pentru a nu-i lăsa pe cei mai oropsiți dintre noi în mizerie”, i-a transmis Daniel Câșlariu președintele Consiliului Județean.

„Trebuie să punem oamenii pe primul loc”

Doina Federovici a dat asigurări că-l va susţine pe Daniel Câşlariu în activitatea pe care o desfășoară. „Suntem deschiși la o colaborare de lungă durată cu Asociația «Grup Civic», care a demonstrat că prin voință, empatie și cu un minim efort se pot face lucruri care să le schimbe puțin în bine viața semenilor noștri care se confruntă cu probleme. Voi fi receptivă la toate problemele pe care ni le veți aduce la cunoștință și voi purta discuții cu primarii în care le voi cere să-i responsabilizeze pe asistenții sociali și cei comunitari să se implice activ în viața comunităților, în sensul de a-i ajuta pe cei care se află acum în dificultate, pentru că trebuie să punem oamenii pe primul loc”, a spus Doina Federovici.

Cu această ocazie, Doina Federovici a completat și semnat Formularul 230 prin care a direcționat 3,5% din impozit către Asociația „Grup Civic” Botoșani. „Îi îndemn pe botoșăneni să fie alături de Daniel Câșlariu să demonstreze că suntem oamenii faptelor bune”, a concluzionat preşedintele CJ.

Deja ai votat!