Mașină suspectă descoperită în trafic. Șoferul va fi anchetat penal

Caz neobișnuit descoperit de polițiștii botoșăneni, în urma unui control în trafic. S-a întâmplat miercuri, pe 24 februarie a.c., când polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control pe drumul național DN 29 C, în localitatea Cândești, un autoturism condus de un bărbat de 43 de ani din județul Bistrița Năsăud. Motivul principal a fost faptul că mașina a fost surprinsă de aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală.

Doar că, atunci când au solicitat documentele mașinii și au început să facă verificări, polițiștii au realizat că ceva nu este în regulă. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul avea aplicat peste numărul de înmatriculare din partea din față, o altă plăcuță cu numere de înmatriculare aparținând unui autoturism înmatriculat în Sibiu”, a arătat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

Prin urmare, bărbatul s-a ales cu un dosar penal urmând să fie cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere a unui autovehicul cu numere false de înmatriculare.

 

Deja ai votat!