Pregătiri pentru Mărţişor în centrele DGASPC

Copiii din centrele rezidențiale din structura Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Botoșani participă la activităţi dedicate Mărțișorului.

DGASPC, prin Complexul de Apartamente „Casa Mea” Dorohoi și Primăria Municipiului Dorohoi, prin Casa Municipală de Cultură, organizează, în perioada 25 februarie -1 martie 2021, evenimentul cultural-artistic „Un mărţişor pentru Ion Creangă”, ediţia a II-a.

Înscrierile pentru concursul online „Pune Dorohoiul cultural în valoare printr-o creativă postare!” se fac pe pagina de Facebook a Casei Municipale de Cultură Dorohoi. Participanţii trebuie să posteze înregistrări video cu un mesaj sau moment artistic dedicat marelui prozator Ion Creangă, iar câștigătorii vor fi desemnați în funcție de numărul de like-uri primite.

Organizatorii vor acorda premii şi menţiuni pentru categoriile: preşcolari, elevi ai ciclului primar, elevi de gimnaziu, elevi de liceu şi grupuri de copii.

Copiii din cadrul Complexului de Apartamente „Amicii” Dorohoi participă la acest concurs online, la secțiunea grupuri de copii, cu punerea în scenă a povestirii „Cinci Pâini”.

Evenimentul dedicat marelui prozator se va încheia pe 1 martie, la bustul lui Ion Creangă din municipiul Dorohoi, cu o manifestare cultural-artistică susținută de copiii Complexului de Apartamente „Casa Mea” Dorohoi, urmată de o depunere de flori.

Copiii Serviciului Social nr.7 din cadrul Complexului de Apartamente <Amicii> Dorohoi s-au implicat cu dăruire și conștiinciozitate în confecționarea mărțișoarelor, care vor fi oferite celor dragi.

În cadrul Proiectului educațional <Prietenia – un dar minunat> încheiat de Complexul de Apartamente <Amicii> și Școala Gimnazială <Mihail Kogălniceanu> Dorohoi, copiii din cadrul complexului se vor bucura în această primăvară de o serie de activități care vor contribui la dezvoltarea abilităților artistice și a calităților actoricești”, a transmis conducerea DGASPC.

Deja ai votat!