Mărțișor întâmpinat cu acțiuni anti-COVID (VIDEO)

FOTO ARHIVA

Peste 30 de amenzi au fost aplicate ieri de forțele de ordine, în urma acțiunilor organizate pentru limitarea efectelor pandemiei de COVID-19. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean, în ultimele 24 de ore polițiștii botoșăneni, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pe raza întregului județ pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-CoV-2 în rândul populației și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă, în zonele aglomerate, cât și în mijloacele de transport în comun.

Astfel, pe raza județul au fost organizate patru acțiuni punctuale în cadrul cărora au fost verificate 64 de locații de interes. În urma neregulilor constatate, echipele de control au aplicat 33 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 5.500 de lei, 31 dintre amenzi fiind aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu.

„Având în vedere specificul perioadei care urmează, respectiv zilele de 1 Martie și 8 Martie, forțele de ordine vor intensifica activitățile de verificare a modului în care sunt respectate măsurile privind limitarea efectelor pandemiei. Vă recomandăm să respectați în continuare aceste măsuri, pentru protejarea proprie sănătați și a celor din jur”, este mesajul polițiștilor.

 

 

Deja ai votat!