Deputat botoşănean filmat în timp ce vota cu două cartele (video)

0

Deputatul AUR de Botoşani, Lucian Feodorov, a fost filmat de colegii săi în timp ce vota cu două cartele. Decanul de vârstă al Camerei Deputaţilor a  fost filmat de deputatul USR PLUS Filip Havarneanu. Acesta a postat filmuleţul în care se observa clar cum botoşăneanul votează şi în locul unui coleg.

”Nu vă supărați, se votează la o singură cartelă. Este al nouălea vot pe care-l dați la două cartele. Nu se poate”, îi spune Havarneanu lui Lucian Feodorov.

În replică deputatul AUR a spus că o colegă „i-a dat mandat” pentru a vota în locul său.

”AUR FURĂ și îmi explică de ce este în regulă. Al 3-lea deputat prins în ultima jumătate de oră că votează cu mai multe cartele. Repede au sărit și colegii lui să îi ia apărarea că totul este normal, așa se face. Am sperat că AURUL doar votează cu PSD, nu că le-au luat și din metehnele vechi. Trist. Acesta nu este Parlamentul în care vreau să fiu!”, a scris Havarneanu pe Facebook.

O altă filmare îl arată pe deputatul Titi Stoica votând pentru un coleg. Inițial, acesta a negat că ar fi procedat așa, însă după ce i s-a spus că există înregistrări în acest sens, și-a recunoscut fapta. „Este colegul meu, Ionuț Neagu, senator de Covasna”, a spus Stoica. Jurnaliștii l-au întrebat de ce a votat în locul acestuia. „Fiindcă eram cu el pe telefon și nu reușise să ajungă”, a venit și răspunsul.

Sursa video: Filip Havârneanu

Deja ai votat!
se încarcă...