Haos pe străzi. Trafic auto paralizat în municipiu

Traficul auto din municipiul Botoșani a fost paralizat astăzi, din cauza afluxului de mașini. Aproape că nu a fost stradă din oraș pe care să nu se circule bară la bară. În zona centrală, șoferii înaintau cu greu, iar coloanele de mașini se înșirau aproape dintr-o intersecție în alta. Până și pe strada Tudor Vladimirescu, care este considerată un fel de șosea de centuraă, mașinile se înșirau de la Școala generală nr. 8 până aproape de Direcția Sanitar- Veterinară.

„Sunt câteva puncte nevralgice – în strada Bucovina și în zona Viilor, dar și la piața mică, în zona Primăverii. Avem echipaje la dirijat, dar vom cere sprijin și de la Poliția locală”, a spus comisarul șef Teodor Orhei, șeful Serviciului Rutier.

Cu toate acestea, oamenii spuneau că nu au văzut niciun echipaj de poliție care să dirijeze traficul, iar din cauza ambuteiajelor, mașinile înaintau cu greu. Este drept, în unele zone, problemele cele mai mari erau create tot de mașinile parcate sau staționate neregulamentar.

În zona Bucovina, după ce au început lucrările pe strada Viilor, tot traficul a fost dirijat pe strada Mihail Kogălniceanu, iar din acest motiv în zona intersecției cu strada Bucovina au loc frecvent ambuteiaje.

 

Deja ai votat!