Şofer rănit după ce s-a răsturnat cu camionul

0

Un bărbat a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la spital după ce a fost victima unui accident rutier. Incidentul a avut loc în localitatea Roma, pe drumul ce duce spre Nicşeni.

Camionul cu beton a intrat în derapaj şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde s-a răsturnat pe partea dreaptă. La faţa locului au ajuns echipaje de la SMURD şi de la Poliţie. Şoferul de 38 de ani a fost rănit şi preluat de echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„De la faţa locului am preluat şoferul, victimă a unui accident rutier. Acesta era conștient, cooperant, stabil hemodinamic și respirator. Prezenta un traumatism cranian acut minor şi a fost transportat la UPU pentru investigații suplimentare”, a precizat medicul Dănuţ Panaitescu, specialist în medicina de urgenţă în cadrul UPU-SMURD.

La faţa locului au ajuns şi pompierii militari, care au intervenit pentru a preveni izbucnirea unui incendiu. „Pompierii au intervenit pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriei”, a precizat ofiţerul Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al ISU Botoşani.

Deja ai votat!
se încarcă...