Șoferi dați jos de la volan din cauza alcoolului

0

Trei bărbați care au fost prinși băuți la volan, vor fi anchetați penal. Toate cazurile au fost înregistrate miercuri, pe 10 martie a.c., în urma unor controale în trafic.

Primul șofer turmentat a fost depistat în municipiul Dorohoi, pe Bulevardul Victoriei, când polițiștii au oprit un autoturism condus de un bărbat de 58 de ani din municipiul Dorohoi. În urma verificării cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La scurt timp, și polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au observat, pe drumul european E 58 care străbate orașul Flămânzi, un autoturism care avea o deplasare sinuoasă. S-a procedat la interceptarea în trafic a autoturismului, prilej cu care a fost stabilită identitatea conducătorului auto în persoana unui bărbat de 43 de ani, din județul Neamț. Fiind testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată a fost de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ultimul caz a fost înregistrat pe drumul județean 291 B, care străbate comuna Dersca. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit și ei un autoturism condus de un bărbat de 52 de ani. Întrucât cel de la volan mirosea a băuturi alcoolice, polițiștii l-au verificat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei șoferi au fost duși la spital pentru stabilirea alcoolemiei, iar polițiștii le-au întocmit dosare penale sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului.

 

Deja ai votat!
se încarcă...