Botoșănean plecat la muncă în Germania, dat dispărut de rude

0

Un botoșănean de 44 de ani, care a plecat la muncă în Germania, este căutat de rude, dar și de polițiști, după ce nu a mai dat niciun semn de viață de aproape două săptămâni.

Polițiștii botoșăneni au fost sesizați astăzi, 12 martie a.c., cu privire la faptul că MARIN CĂTĂLIN SANDU (foto), din comuna Văculești, a părăsit domiciliul pe 27 februarie a.c. pentru a pleca în Germania, iar de atunci și până în prezent nu a contactat niciun membru al familiei și nici nu a ajuns la destinație.

Potrivit semnalmentelor oferite de rude, bărbatul are o înălțime de circa 1,80 metri, o greutate de aproximativ 90 kilograme, este blond și are ochii căprui.

În momentul în care a plecat de acasă el era îmbrăcat cu un hanorac cu glugă de culoare albastră și blugi, iar în picioare purta adidași albi.

„Cetățenii care dețin informații ce pot conduce la localizarea persoanei, sunt rugați să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani.

 

Deja ai votat!
se încarcă...