Descoperire macabră făcută de angajaţii Urban Serv

Un bărbat din rândul persoanelor fără adăpost a fost găsit fără suflare în apropierea unor ghene de gunoi.

Descoperirea a fost făcută de angajaţii de la Urban Serv, care au mers, sâmbătă dimineaţă, ridice gunoiul de la ghenele din zona străzii Mihail Kogălniceanu. Aceştia au văzut, însă, trupul unui bărbat, întins pe o bucată de carton, într-un adăpost improvizat de acesta chiar în apropierea ghenelor de gunoi. Aceştia au observat că bărbatul, pe care îl cunoşteau deoarece stătea tot timpul prin zonă, nu mai mişca şi au sunat imediat la 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj cu medic al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, însă cadrele medicale nu au mai putut face nimic. „Din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea bărbatului. Decesul a survenit, cel mai probabil pe parcursul nopţii. Nu s-au mai impus manevre de resuscitare, fiind constatat decesul. Persoana era un caz social”, a precizat medicul Eduard Gurău, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SJA) Botoşani.

Cazul a intrat şi în atenţia poliţiei, care a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind solicitată efectuarea unei autopsii pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

Deja ai votat!