Bărbat anchetat după crima de la Tulbureni

Agresorul bărbatului mort în Tulbureni va fi cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte. În vârstă de 52 de ani, acesta şi-a lovit un vecin de 44 de ani cu pumnul în faţă, iar după câteva ore victima a decedat.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa locuia în Tulbureni, într-o casă fără electricitate şi obişnuia să meargă la un vecin, unde se mai uita la televizor. Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă seară, când acesta a consumat băuturi alcoolice, după care a mers la vecinul lui. Doar că acolo s-a întâlnit cu un alt localnic, căruia i-ar fi furat un telefon, în urmă cu o săptămână. Între cei doi a izbucnit un conflict, iar cel păgubit de telefon, în vârstă de 52 de ani, şi-a atacat victima cu pumnii peste faţă.

Câteva ore mai târziu, victima a decedat, cazul fiind preluat de poliţişti. Iniţial aceştia au anchetat cazul ca pe o moarte suspectă şi au solicitat efectuarea unei autopsii. Medicii legişti au stabilit, însă, că decesul a survenit în urma loviturilor încasate de bărbat peste faţă şi cap. Din acest motiv, cazul a fost încadrat la lovituri cauzatoare de moarte.

„Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe Lângă Tribunalul Botoşani. Competenţa aparţine procurorului”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoșani.

Deja ai votat!